header_beerendonk_aardbeienkwekerij
kn_header_links kn_header_opvul kn_header_teelt_n kn_header_streepje kn_header_weetjes_n kn_header_streepje kn_header_tips_n kn_header_streepje kn_header_bedrijf_n kn_header_streepje kn_header_aanbod_n kn_header_streepje kn_header_excursies_n kn_header_streepje kn_header_contact_n kn_header_streepje kn_header_zakelijk_n kn_header_opvul
header_beerendonk_onder_linker-blokje
header_beerendonk_onder
header_foto_01
kn_aardb-smoo_n
kn_opvul_wit
kn_aardb-jam_n
kn_opvul_wit
kn_recep_choc_n
kn_opvul_wit
kn_recep_vanill_n
kn_opvul_wit
kn_recep_brown_n
kn_opvul_wit
kn_recep_taart_n
kn_opvul_wit
kn_recep_zand_n
kn_opvul_wit
kn_recep_tips_n

Aardbeiensaus over

vanille ijs

foto_recept_02

Bereiding:

Meng de suiker en maïzena in een kleine steelpan, voeg geleidelijk het water toe en roer goed. Voeg 1/2 kop aardbeien toe. Kook het geheel op laag vuur, onder voortdurend roeren, totdat het mengsel aan de kook komt. 2 minuutjes sudderen. Haal van het vuur en voeg de boter toe, blijf roeren tot de boter smelt. Roer de resterende aardbeien toe en dek het af. Dek af en koel grondig.

Serveer over vanille-ijs en garneer het met een paar achtergehouden aardbeien.
 
stippellijn
header_beerendonk_onder_linker-blokje
note

 

header_beerendonk_onder_linker-blokje
schad
schaduw
schaduw_ligg