header_beerendonk_aardbeienkwekerij
kn_header_links kn_header_opvul kn_header_teelt_n kn_header_streepje kn_header_weetjes_n kn_header_streepje kn_header_tips_n kn_header_streepje kn_header_bedrijf_n kn_header_streepje kn_header_aanbod_n kn_header_streepje kn_header_excursies_n kn_header_streepje kn_header_contact_n kn_header_streepje kn_header_zakelijk_n kn_header_opvul
header_beerendonk_onder_linker-blokje
header_beerendonk_onder
header_foto_01
kn_aardb-smoo_n
kn_opvul_wit
kn_aardb-jam_n
kn_opvul_wit
kn_recep_choc_n
kn_opvul_wit
kn_recep_vanill_n
kn_opvul_wit
kn_recep_brown_n
kn_opvul_wit
kn_recep_taart_n
kn_opvul_wit
kn_recep_zand_n
kn_opvul_wit
kn_recep_tips_n

Aardbeien gedompeld

in chocolade

foto_recept_01

Bereiding:

Borstel de aardbeien schoon en laat de kroontjes eraan zitten. Smelt de chocolade in de magnetron. Blijft de chocolade te dik, voeg dan een klein beetje water toe. Dompel de aardbeien voor de helft in de chocolade. Plaats ze op een bord. Voor een dikkere laag chocolade kun je de aardbeien, als de chocolade wat is opgedroogd voor de tweede keer in de chocolade dompelen. Tot serveren in de koelkast bewaren.
 
stippellijn
header_beerendonk_onder_linker-blokje

note

 

header_beerendonk_onder_linker-blokje
schad
schaduw
schaduw_ligg