header_beerendonk_aardbeienkwekerij
kn_header_links kn_header_opvul kn_header_teelt_n kn_header_streepje kn_header_weetjes_n kn_header_streepje kn_header_tips_n kn_header_streepje kn_header_bedrijf_n kn_header_streepje kn_header_aanbod_n kn_header_streepje kn_header_excursies_n kn_header_streepje kn_header_contact_n kn_header_streepje kn_header_zakelijk_n kn_header_opvul
header_beerendonk_onder_linker-blokje
header_beerendonk_onder
header_foto_01
kn_aardb-smoo_n
kn_opvul_wit
kn_aardb-jam_n
kn_opvul_wit
kn_recep_choc_n
kn_opvul_wit
kn_recep_vanill_n
kn_opvul_wit
kn_recep_brown_n
kn_opvul_wit
kn_recep_taart_n
kn_opvul_wit
kn_recep_zand_n
kn_opvul_wit
kn_recep_tips_n

Brownie met aardbeien


foto_recept_03

Bereiding:


Verwarm de oven voor op 160°C. Smelt de boter en laat even afkoelen. Hak de aardbeien in stukjes. Beleg een middelgrote, rechthoekige bakvorm (18 bij 22 cm)
met bakpapier. Meng de suiker, bloem, cacaopoeder, eieren, gesmolten boter en het zout in een kom. Roer
door elkaar met een houten lepel en stop meteen als
het gemengd is. Schep de aardbeienstukjes door het beslag heen. Schep het beslag in de vorm. Verdeel zo goed mogelijk over de bodem. Bak de brownie 30 minuten in de oven of totdat de bovenkant stevig voelt en een prikker schoon uit de cake komt. Til de brownie met het bakpapier uit de vorm en laat hem afkoelen op een rooster. Zowel warm als koud is deze brownie heerlijk!
 
stippellijn
header_beerendonk_onder_linker-blokje  note

 

header_beerendonk_onder_linker-blokje
schad
schaduw
schaduw_ligg