header_beerendonk_aardbeienkwekerij
kn_header_links kn_header_opvul kn_header_teelt_n kn_header_streepje kn_header_weetjes_n kn_header_streepje kn_header_tips_n kn_header_streepje kn_header_bedrijf_n kn_header_streepje kn_header_aanbod_n kn_header_streepje kn_header_excursies_n kn_header_streepje kn_header_contact_n kn_header_streepje kn_header_zakelijk_n kn_header_opvul
header_beerendonk_onder_linker-blokje
header_beerendonk_onder
header_foto_01
kn_van-bloem_n
kn_opvul_wit
kn_rassen_n
kn_opvul_wit
kn_aardbeistelling_n
kn_opvul_wit
kn_natuurvriendelijk_n
kn_opvul_wit
geeltje_01
header_beerendonk_onder_linker-blokje
Natuurvriendelijk

Gezonde planten vormen de basis voor sterke en gezonde aardbeien. Familie Van Beerendonk gebruikt natuurlijke producten om de planten nog sterker te maken. Door sterkere planten zijn minder bestrijdingsmiddelen nodig. Ook door de teelt op stellingen wordt het bestrijdingsmiddelenverbruik verlaagd en bovendien worden hierdoor geen onkruidbestrijdingsmiddelen gebruikt. Een haag van inheemse planten zorgt voor de landschappelijke inpassing van het aardbeienbedrijf. Kortom, de familie Van Beerendonk teelt de aardbeien op een zo natuurvriendelijk mogelijke manier.

foto_08

De kwekerij van de familie Van Beerendonk is EurepGAP gecertificeerd. Dit betekent dat ze voldoen aan de internationale richtlijnen voor ‘Goede Agrarische Productie’ (GAP) van verse groenten en vers fruit.

 

stippellijn
header_beerendonk_onder_linker-blokje
Torenvalk

Bij het aardbeienveld staan enkele valkenkasten. De torenvalken voelen zich hier prima thuis en krijgen jaarlijks een nestje jonge valken.

foto_04


 

header_beerendonk_onder_linker-blokje
schaduw
schaduw_ligg